INSTÄLLT: Malign Closure, 100 MIGRATORY. Monica Edmondson

Länk till information om varför detta evenemang är inställt.
Det 15 meter långa konstverket Malign:Closure är resultatet av Monica L Edmondsons personliga resa som mamma till ett barn med cancer under en period präglad av osäkerhet, rädsla och hopp. När dottern drabbades av cancer 2014, pausade Monica sin konstnärliga verksamhet för att fokusera på att ta hand om sin dotter och familj. Hon berättar om sitt senaste verk, men också om det globala konstprojektet 100 MIGRATORY och andra konstnärliga verk med avstamp i Sábme.

Samarbetspartners är Sensus Studieförbund Stockholm Gotland och författarföreningen Tjállegoahte.

Evenemanget går inte att boka längre
  • Torkel Knutssonsgatan 39

Event Schedule Details