Samisk dans! – Liv Aira och Marika Renhuvud berättar – 15 november

Tid:

Plats:

Årsta Folkets Hus, Bio Mälaren , Årsta

Kom och lyssna till dansarna och koreograferna Liv Aira och Marika Renhuvud. De arbetar enskilt och tillsammans med att synliggöra samisk kultur och scenkonst inom och utom Sápmi. Utöver det visuella har de ambitionen att åskådliggöra och väcka intresse för samernas ställning som minoritetsgrupp, historia och kultur, men även att berika och få människor att känna gemenskap. Genom dansen skapar de förutsättningar för samarbeten inom flera konstformer och utbyten inom Sápmi.

2019 erhöll Liv och Marika Stiftelsen Kaija Anstensens Minnesfonds stipendium.

Om du inte kan delta personligen eller att det är fullbokat, finns ett bokningsformulär för distansdeltagande sist på Sameföreningen i Stockholms sida om detta evenemang. Där finner du också djupare information om Liv och Marika.

Länk till andra samiska evenemangsprogram i Stockholm.

Boka nu:

Biljetttyp:

Deltagande på plats, 50 kr
43 Kvar
Antal biljetter
Pris per biljett: 50 kr

Extra tjänster:

Name: Antal: Pris:
Frivilligt stöd till Sameföreningen
49 Kvar
50 kr
Antal: Summa: