Herrarna satte oss hit – Elin Anna Labba

Elin Anna Labba berättar om sin bok Herrarna satte oss hit, som kom ut i januari 2020. Boken är sprungen ur hennes önskan att förstå sin egen familjehistoria. Arbetet med att väva historien om den egna släkten resulterade i över hundra intervjuer med andra tvångsförflyttade familjer, varav åtta skildras i boken.

Om du inte kan delta personligen eller att det är fullbokat, finns ett bokningsformulär för distansdeltagande sist på Sameföreningen i Stockholms sida om detta evenemang. Där finner du också djupare information om Elin Anna Labba,

Evenemanget är fullbokat!

• Ej ännu bestämt